Vores familie består af Morten, Christina og Sebastian. Foruden os er vi 3 hunde og 2 katte, så vi er en broget skare. Vi bruger meget tid sammen med vores hunde Jessica, Tilo og Paris. Vi træner et par gange om ugen og er til udstilling i weekenderne, flere gange om året. Indimellem har vi også fornøjelsen af at drage til udlandet og prøve lykken i udstillingsringen.

 

Vores hunde betyder alt for os. Først fik vi Mabuhs Jessica, den skønneste pige. Hun er en dejlig familiehund og en fornøjelse at arbejde med. Meget hurtigt opfattende og smidig. Elsker simpelthen at gå til agility for sjov..
Altid rolig og kan være med alle steder. Dette gælder nu for begge vores hunde og et generelt karaktertræk hos Eurasieren.

Så var vores interesse for Eurasieren for alvor vakt. En hund mere måtte vi have, men hvor fra? Da Eurasieren stadig er en forholdsvis lille race her i Danmark, bestemte vi os for at se os om i udlandet. Så efter et stykke tids søgen, fandt vi den rette hund i Frankrig.
Tilo har den rigtige stamtavle, da hans aner ikke er repræsenteret i Danmark. Det har vi aldrig fortrudt. Han er en mild hanhund med et skønt temperament. Altid i godt humør og elsker at gå på udstillinger. Bestemt den lange køretur værd.

Ja, som så mange andre eurasierfamilier, så har vi nu også valgt at få endnu en Eurasierpige inden for dørene. Igen drog vi til udlandet for at finde nye linier, denne gang til Holland. Paris er bare en skøn pige. Altid i godt humør og hun er fyldt med spillopper. En dejlig pige med et skønt temperament. Her tager hun sig en svømmetur efter de Bornholmske ænder.

 

Kennel Balule

© Kennel Balule - 2011